Open post

Purves 01

Etiam convallis sem at elementum dictum. Nullam rutrum leo et ex finibus, vitae malesuada risus tincidunt. Suspendisse faucibus libero nisl. Suspendisse accumsan eleifend mauris non eleifend. Nam porta nisl ac dui congue molestie. Maecenas iaculis justo justo, nec eleifend nisl efficitur id. Nulla nec nunc venenatis, sagittis turpis ut, aliquam enim. In rutrum quam vitae rhoncus suscipit.

Continue readingMore Tag
Open post

Matlock Rd

Etiam convallis sem at elementum dictum. Nullam rutrum leo et ex finibus, vitae malesuada risus tincidunt. Suspendisse faucibus libero nisl. Suspendisse accumsan eleifend mauris non eleifend. Nam porta nisl ac dui congue molestie. Maecenas iaculis justo justo, nec eleifend nisl efficitur id. Nulla nec nunc venenatis, sagittis turpis ut, aliquam enim. In rutrum quam vitae rhoncus suscipit.

Continue readingMore Tag
Open post

Petersham Villa

In the heart of Richmond within the Petersham conservation area, and part of the English heritage listed view from Richmond hill, END Studio successfully received permission to demolish an outdated bungalow built in the 70s, and rebuild on the same plot a much larger modern house, that compliments the existing vernacular, proportions and materials.

Continue readingMore Tag
Open post

River Gardens

We were asked to completely redesign this 3 bedroom apartment overlooking the river in Fulham, tailoring it to the young family’s needs. Part of our proposal included opening up through a large reinforced concrete wall, which required a significant amount of engineering. Installing 2 large steel frames either side of the wall allowed us to execute the works, and in turn opening up the kitchen to the living room.

Continue readingMore Tag
Open post

Highgate

Located in the heart of Highgate, this project required a clever reshaping of the existing site, and the creation of a unique front sided extension for one of the apartments. By reconfiguring the entrance walkway, an elegant approach was created that focused on the new extension. Clad in full height fibre cement, the extension is a wonderful example of the modern, minimal architecture that END Studio can deliver.

Continue readingMore Tag
Open post

Victorian Delight

A locally listed 4 bedroom house on in the heart of south west London was in need of a complete refurbishment and large rear extension for its new owners. Our brief was to develop a design that allowed for a more practical layout with modern comforts, whilst respecting the buildings original charm, and introducing the new owners particular sense of taste.

Continue readingMore Tag
Scroll to top