BELVEDERE-01
BELVEDERE-02
BELVEDERE-03
BELVEDERE-04
BELVEDERE-05
BELVEDERE-06
BELVEDERE-08
BELVEDERE-09
BELVEDERE-10
BELVEDERE-07
Exit full screenEnter Full screen
previous arrow
next arrow

Victorian Delight

A locally listed 4 bedroom house in the heart of south west London was in need of a complete refurbishment and large rear extension for its new owners. Our brief was to develop a design that allowed for a more practical layout with modern comforts, whilst respecting the buildings original charm, and introducing the new owners particular sense of taste.

The disjointed and irregular layout of the original ground floor was replaced with an open plan kitchen living, with a separate utility kitchen and a large ground floor bathroom with a fully accessible walk in shower. We also obtained planning permission for an elegant rear extension that allows the internal space to continue through to the expansive garden.

 


Project name:

Victorian Delight


Year:

2017


Status:

Completed


Size:

200 sqm


Client:

Private


Service provided:

Architecture


Scroll to top